BIO vína
K bio produkci jsou používány především nově vyšlechtěné odrůdy, které mohou díky svým vlastnostem udržet dobrý zdravotní stav s podstatně nižším množstvím ochranných postřiků.
Veškeré práce ve vinicích, které se nacházejících v systému ekologického vinohradnictví, jsou prováděny v souladu s přísnými ekologickými normami a limitovaným chemickým ošetřením. Pro bílá vína používáme odrůdu Malverina a Hibernal, pro vína červená je to Laurot.
Laurot 2019 pozdní sběr BIO
Buket přezrálých višní, černých třešní a švestkových povidel doplňují vyzrálé oenotaniny s ostružinovým dipem a dotekem sudu v závěru. Laurot 2019 pozdní sběr BIO - získaná ocenění Stříbrná medaile Nejlepší biopotravina 2023, Stříbrná medaile PIWI 2022 K vínu Laurot 2019 pozdní sběr BIO doporučujeme Doporučujeme k srnčímu s brusinkami, omáčkou z rakytníku a bramborovým knedlíkem. Ideálně doplní zrající sýry s dvojí plísní. Podáváme: 16 - 18 °C Uchováváme: 12 - 14 °C Vlastnosti vína Odrůda Laurot Ročník 2019 Jakostní zatřídění pozdní sběr Barva vína červené Objem 0,75 l Zbytkový cukr suché Obsah alkoholu 13,5 % obj. Země původu Česká republika Vinařská oblast Morava Vinařská podoblast Slovácká Vinařská obec Břeclav Vinařská trať Prostřední čtvrtky Řada BIO Alergeny oxid siřičitý Cena 424 Kč Cena pro rozvoz 339 Kč Osobní odběr: PO - PÁ 7:00 - 20:00 na recepci hotelu Rozvoz po tel. dohodě: PO - PÁ 11:00 - 14:00, v rámci Vsetína Objednávejte na: 605 201 207 / 605 201 210
Detail